Οι εγχώριες διοργανώσεις των ευρωπαϊκών χωρών έχουν είτε ολοκληρωθεί, είτε βαδίζουν προς την ολοκλήρωση τους, και σε λίγες ημέρες θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ για το Europa League, στο οποίο ξεκινάει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.
Μάλιστα, ο Δικέφαλος θα είναι ισχυρός σε κάθε πιθανή κλήρωση των προκριματικών, ενώ εφόσον πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής, θα βρίσκεται δεδομένα στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, από τις 36 ομάδες που θα έχει η League Phase, μόλις οι έξι έχουν απευθείας εισιτήριο.
Πρόκειται για τη Μπάγιερ Λεβερκούζεν, την Άλκμααρ, τη Σοσιεδάδ (στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας), τη Μαρσέιγ, τη Ρεν (στο δεύτερο ) και την Χόφενχαϊμ που θα βρίσκεται στο τέταρτο γκρουπ.
Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Πηγή: inpaok.com