Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Μπραν, με τον Αλέσιο Λίσι να μην έχει κάποια επιστροφή από τους τραυματίες.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:
Στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, μία ημέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι για τα Play-Offs του UEFA Conference League με αντίπαλο την Μπραν στην Τούμπα (20.08, 20:45).
6Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια περιλάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα.
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στατικές φάσεις. Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Σουαλιό Μεϊτέ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, πραγματοποιώντας τρέξιμο στο γήπεδο.
Ο Τάχα Άλι συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 20:45 (ώρα Ελλάδος), με το παιχνίδι να μεταδίδεται ζωντανά και τηλεοπτικά από το OPEN TV.
Source : inpaok.com