August 10, 2026
Ένας ΠΑΟΚτσής στον πάγκο της Αιγύπτου!_6a304f4703900.jpeg
Ο Χασάμ Χασάν έφερε αναμνήσεις στον κόσμο του Δικεφάλου

Αναμνήσεις στους οπαδούς του ΠΑΟΚ έφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αιγύπτου, Χοσάμ Χασάν, που στις αρχές της δεκαετίας του ’90, φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Χοσάμ Χασάν, μαζί με τον αδερφό του Ιμπραΐμ, που επίσης είναι στο τεχνικό επιτελείο της Αιγύπτου, αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ την σεζόν 1990/1991, μαζί με τον σπουδαία Μαγκντί Τολμπά.

Ο Χοσάμ Χασάν, κατέγραψε 15 συμμετοχές συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας στο ενεργητικό του και πέντε γκολ, αποτελώντας έναν από τους θρύλους του ποδοσφαίρου της Αιγύπτου.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Χοσάμ Χασάν ακολούθησε προπονητική καριέρα και βρέθηκε στους πάγκους αρκετών ομάδων της πατρίδας του, ενώ από το 2024 είναι ομοσπονδιακός προπονητής της Αιγύπτου.

BettingTracker.Pro – Ανάλυση των στοιχημάτων σου, Ποια αποδίδουν και ποια όχι. Ποιοι tipsters σε στέλνουν ταμείο. Προβλέψεις ποδοσφαίρου. Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Source : inpaok.com

Language »