Με την προσοχή στραμμένη στην επικείμενη αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, το αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού επέστρεψε στις προπονήσεις. Μετά την επιτυχή έκβαση του ντέρμπι στο Φάληρο, οι «πράσινοι» ανασυντάσσονται στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης», με το τεχνικό επιτελείο να επικεντρώνεται στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και στην ενσωμάτωση σημαντικών επιστροφών στο βασικό σχήμα της ομάδας.
Αναλυτικότερα όσα υπογραμμίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:
«Την επομένη του τελευταίου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Σε φουλ ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν οι Τσέριν και Τουμπά.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Πελίστρι – Τζούριτσιτς ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Ντέσερς, Τσιριβέγια, Σισοκό».
Πηγή: inpaok.com