September 20, 2026
Δεν ξέρει ούτε να νικάει η Τρίγλια! (video)_6948138319e1f.jpeg
Αντί να πανηγυρίσει, αποφάσισε να δημιουργήσει ένταση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Η ομάδα που δεν ξέρει ποιο είναι το πραγματικό της όνομα, αφού στον τίτλο της έχει και την ονομασία Τρίγλια, και Ηρακλής, αλλά και κάτι φούρνους, αποφάσισε να αποφάσισε να δημιουργήσει ένταση σε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το γκολ της Τρίγλιας στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς υπάρχει διπλό επιθετικό φάουλ σε βάρος των παικτών του ΠΑΟΚ Β.

Αυτό έφερε την έκρηξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς τον διαιτητή, καθώς υπήρξε μία κατάφορη αδικία υπέρ του Δικεφάλου. Όμως, οι παίκτες της Τρίγλιας που όπως και το κλαμπ τους, έχουν ξεχάσουν τους ποδοσφαιρικούς τους τρόπους λόγω του… τουρ που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια στα χωριά της Ελλάδας, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένταση μετά τα τοπικά πρωταθλήματα, η οποία κλιμακώθηκε εντός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της έντασης:

Πηγή: inpaok.com

Language »