H AEK χωρίς να βρει ιδιαίτερη… αντίσταση από τον Άρη επικράτησε με 5-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό, με τον Γκατσίνοβιτς να περνάει κάθετα στον Μάγερ, εκείνος επέλεξε να μην εκτελέσει και έστρωσε την μπάλα στον Βάργκα, ο οποίος την έστειλε σε κενή εστία για το 1-0.
Στο 62′ ο Γκατσίνοβιτς βρήκε με μπαλιά τον Βάργκα και ο Ούγγρος φορ, με δυνατή κεφαλιά, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν ξανά η σειρά του Μάγερ να δημιουργήσει. Ο Κροάτης μπήκε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ράζβαν Μαρίν, ο οποίος πλάσαρε για το 3-0, με τον Μάγερ να φτάνει τις δύο ασίστ στο παιχνίδι.
Το 4-0 ήρθε στο 76′, όταν ο Βιτάλις κουβάλησε την μπάλα στον άξονα, βρήκε αριστερά τον Κοϊτά και το σουτ του τελευταίου, μετά από κόντρα στον Σούταλο, κατέληξε στα δίχτυα.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90′, όταν ο Ζίνι έλαβε την ασίστ του Μάνταλου και προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.
ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος, Μάριν (80′ Αριάγκα), Βιτάλις, Μάγερ (83′ Ζούμπκοφ), Γκατσίνοβιτς (68′ Κοΐτά), Βάργκα (80′ Μάνταλος), Γιόβιτς (68′ Ζίνι).
Άρης (Μιχάλης Γρηγορίου): Βέλιο, Φαντίγκα, Γένσεν, Σούταλο, Ομάρ Ρίτσαρντς, Ράσιτς, Ντέλε-Μπασίρου (64′ Χόνγκλα), Γιαννιώτας (46′ Παλάσιος), Γκαρέ (83′ Μπουσαΐντ), Γκαρθία (46′ Κουαμέ), Καντεβέρε (64′ Μιρ).
Source : inpaok.com