August 10, 2026
Χάνει ΠΑΟΚ ο Αγκίρε_695439a07f11e.jpeg
Με απουσία κόντρα στον Δικέφαλο ο Παναιτωλικός

Ο Χόρχε Αγκίρε θα χρειαστεί ένα διάστημα αποφόρτισης περίπου ενός μήνα, καθώς οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο από την έντονη επιβάρυνση των τελευταίων μηνών οδήγησαν το ιατρικό επιτελείο του Παναιτωλικού σε συντηρητική διαχείριση της κατάστασής του.

Ο διεθνής Κουβανός επιθετικός του Παναιτωλικού χτύπησε δύο φορές στο ίδιο σημείο, τόσο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στα τέλη Οκτωβρίου, όσο και περίπου έναν μήνα αργότερα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παρά τις ενοχλήσεις, ο Αγκίρε δεν έμεινε εκτός δράσης, συνεχίζοντας να αγωνίζεται με μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, σε μια περίοδο όπου οι Αγρινιώτες αντιμετώπιζαν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Η διακοπή της Super League έδωσε την ευκαιρία στο ιατρικό επιτελείο να επανεκτιμήσει την κατάστασή του, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία.

Τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά, καθώς δεν διαπιστώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, πέρα από την έντονη καταπόνηση. Ο Αγκίρε αναμένεται να ακολουθήσει πρόγραμμα ξεκούρασης και αποθεραπείας για περίπου ένα μήνα, ώστε να επιστρέψει πλήρως έτοιμος στη δράση.

Πηγή: inpaok.com

Language »