August 10, 2026
Bild: «H Στουτγκάρδη και ο… Έλληνας Μέσι»_684ff1b346fab.jpeg
Κάνουν λόγο για επαφές της Στουτγκάρδη

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας εκτός των συνόρων, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον «μάγο» του ΠΑΟΚ στο «στόχαστρο» της Στουτγκάρδης.

Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική «Bild» δίνει τη δική της οπτική στο ζήτημα , υποστηρίζοντας πως οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας έχουν ήδη κάνει την «κίνηση» τους, χαρακτηρίζοντας τον Δικέφαλο και τον Ιβάν
Σαββίδη ως «δύσκολο διαπραγματευτή».

΄Όπως σημειώνουν: 

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν επαφές μεταξύ της διοίκησης της Στουτγάρδης και της πλευράς του ποδοσφαιριστή. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φαμπιάν Βόλγκεμουντ, και ο προπονητής Σεμπάστιαν Χένες, φέρονται να είχαν ήδη επικοινωνία με τον διεθνή Έλληνα άσο.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να είναι εύκολες. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Δικεφάλου,  Ιβάν Σαββίδης, είναι γνωστός για τις σκληρές διαπραγματεύσεις του και ο Κωνσταντέλιας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027, ενώ η αξία του στο χρηματιστήριο ποδοσφαίρου αγγίζει τα 17 εκατομμύρια ευρώ — η υψηλότερη στην ελληνική Super League.

Πέρσι, η Ρεντ Μπουλ Ζάλτσμπουργκ είχε καταθέσει πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του, η οποία απορρίφθηκε. Θετικό για τη Στουτγκάρδη είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη Bild, ο ποδοσφαιριστής βλέπει με καλό μάτι μία μετακίνηση στη Bundesliga. Την περσινή σεζόν, ο διεθνής μεσοεπιθετικός σημείωσε 4 γκολ σε 23 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφατα σκόραρε και στα φιλικά της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε Βουλγαρία (4-0) και Σλοβακία (4-1)».

Πηγή: inpaok.com

Language »