August 10, 2026
Απιατσιόνακ: «Υπάρχει προοπτική για την πρώτη ομάδα!»_6a27eb6926676.jpeg
Όσα είπε ο νεαρός στόπερ σε μέσο της πατρίδας του

Σε μέσο της πατρίδας του, Λευκορωσίας, μίλησε ο Πάβελ Απιατσιόνιακ, που ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ Β, με τους συμπατριώτες του να εστιάζουν στην πιθανότητα να βρεθεί στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν μίλησε ο ατζέντης του με τον ΠΑΟΚ, για την επόμενη χρονιά: 

«Δεν έχω ατζέντης. Ατζέντης μου είναι η οικογένεια μου. Φυσικά υπάρχουν προοπτικές. Έχω μιλήσει προσωπικά, ο πατέρας μου έχει μιλήσει με τη διοίκηση. Μου έχουν πει ότι θα βρεθώ στην προετοιμασία στην πρώτη ομάδα. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Εγώ τώρα βρίσκομαι σε διακοπές, και σε μιάμιση εβδομάδα θα πετάξω για την Ελλάδα.

 Για το ποιες είναι οι δύσκολες στιγμές που αναφέρθηκε; 

«Η ομάδα δεν κέρδισε το πρωτάθλημα, και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης. Φυσικά και ήταν αρνητικό το φινάλε της σεζόν, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με φιλοδοξία να κατακτά το πρωτάθλημα».

 

 

BettingTracker.Pro – Ανάλυση των στοιχημάτων σου, Ποια αποδίδουν και ποια όχι. Ποιοι tipsters σε στέλνουν ταμείο. Προβλέψεις ποδοσφαίρου. Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Source : inpaok.com

Language »