Αγωνιστική υποχρέωση έχει ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα (28/2, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης τον Νέστο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play out της Super League 2.
Ο Δικέφαλος προέρχεται από διαδοχικές νίκες στην εκκίνηση των Play out, καθώς είχε επικρατήσει επί της Καβάλας (4-0) και του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2). Με αυτούς τους έξι βαθμούς έχει ξεφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού και πλέον αναζητά ακόμη ένα «τρίποντο» στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντάνι Πονζ βρίσκεται στην πρώτη θέση των Play out με 18 βαθμούς και στο +5 από τον σημερινό του αντίπαλο.
Στον αντίποδα, ο Νέστος Χρυσούπολης προέρχεται από εμφατική νίκη επί του Μακεδονικού με 5-1, ενώ στην πρεμιέρα των Play out αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Καμπανιακό. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση των Play out του βορείου ομίλου με 13 βαθμούς. Νοκ άουτ για το σημερινό παιχνίδι έχουν τεθεί οι Μπάλλας, Ζε Εσονό και Σιδηρόπουλος, ενώ επιστρέφουν στη διάθεση του τεχνικού Νίκου Κεχαγιά οι Μανωλάκης και Δαλιανόπουλος.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Τσιντσόλης, Στεργιάκης, Πασαχίδης, Κοσίδης, Κωττάς , Μπαταούλας , Λούκας, Απιατσιόνακ, Τσιότας, Τσοπούρογλου , Καλόγηρος, Ίκομπονγκ, Καλαϊτσίδης, Αλμασίδης, Σαρρής, Κουλούρης, Αδάμ, Τσιφούτης, Κανίς, Μούστμα, Γκιτέρσος
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Τασιόπουλος (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Χρυσαϊδη (Χαλκιδικής) και Παπαδόπουλο (Σερρών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κεφαλάς (Σερρών).
Πηγή: inpaok.com