August 10, 2026
Ο Φρανσίσκο Κονσεϊσάο θυμήθηκε τον… ΠΑΟΚ!_69cd28717b894.jpeg

Μεγάλη συνέντευξη «The Athletic» , το συνδρομητικό διαδικτυακό αθλητικό ένθετο των «The New York Times», παραχώρησαν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ο γιός του, Φρανσίσκο.

Μάλιστα, η κουβέντα πήγε και στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, με τον Κονσεϊσάο Τζούνιορ να μιλά για την εμπειρία του στη Θεσσαλονίκη και την παρουσία του στον Δικέφαλο.

Όπως ανέφερε:

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν κυρίως στο εξωτερικό λόγω της καριέρας του. Πρώτα στο Μιλάνο και τη Ρώμη, μετά στην Πορτογαλία. Στο Βέλγιο στη Σταντάρ. Ζούσαμε στην Ελλάδα. Ο μπαμπάς έπαιζε για τον ΠΑΟΚ και εγώ ήμουν στην ομάδα νέων εκεί. Έτσι, βίωνα πάντα διαφορετικές κουλτούρες και διαφορετικό ποδόσφαιρο. Με βοήθησε να διαμορφωθώ. Το πάθος μου για το ποδόσφαιρο ξεκίνησε από μικρή ηλικία επειδή είχαμε βαθιές ποδοσφαιρικές ρίζες στην οικογένειά μου. Νομίζω ότι έμαθα πολλά περισσότερα από το να βρίσκομαι απλώς σε ένα μέρος. Περισσότερα θετικά παρά αρνητικά για μένα. Ξέρω ότι δεν είχαν όλοι την τύχη που είχα εγώ από τότε που ήμουν μικρό αγόρι».

BettingTracker.Pro – Το απόλυτο εργαλείο για την παρακολούθηση της απόδοσης των στοιχημάτων σου. Ανάλυση των στοιχημάτων σου με ΑΙ – ΑΙ προβλέψεις ποδοσφαίρου – Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Πηγή: inpaok.com

Language »