Ύποπτη ανακοίνωση από τον Δήμο Βόλου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απειλεί με ματαίωση του τελικού

Ύποπτη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Δήμος Βόλου, ο οποίος αναφέρει πως στην πόλη έχουν καταφτάσει φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού (24/5) τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα, ο Δήμος Βόλου απειλεί τις ομάδες με ενδεχόμενη ματαίωση του τελικού, παρά το γεγονός ότι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

“Επειδή τις τελευταίες ώρες περιήλθαν σε γνώση μας, από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ που μετακινούμενοι με τα γνωστά στους φιλάθλους «Βανάκια» έρχονται στην πόλη του Βόλου προκειμένου να παρακολουθήσαν τον αυριανό τελικό μεταξύ της ομάδας τους και της ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος, αν και η ρητή συμφωνία είναι ότι αυτός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καλούμε τόσο τη διοίκηση της ΕΠΟ, δηλαδή της διοργανώτριας, αλλά και τις διοικήσεις των ΠΑΕ να παρέμβουν και να δώσουν λύση άμεση στο πρόβλημα που φαίνεται να προκαλείται.

Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και απειληθεί η δημόσια τάξη και η ασφάλεια των συμπολιτών μας, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί και ουδείς αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί σε αυτό. Ας το λάβουν σοβαρά αυτό υπόψη τους όλοι οι εμπλεκόμενοι και ας αντιδράσουν ανάλογα.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει πεδίο σύγκρουσης μεταξύ οπαδικών στρατών και όλοι ας το συνειδητοποιήσουν. Είναι ντροπή να μην μπορεί να γίνει σε μια φιλήσυχη και ειρηνική πόλη, όπως ο Βόλος, ένας αγώνας ποδοσφαίρου  – γιορτή για το ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν είναι κεκλεισμένων των θυρών”!

πηγή: www.thessaliatv.gr

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK