Ύμνοι Ιωνικού για τους Έλληνες διαιτητές!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποθεωτική ανακοίνωση από την ομάδα της Νίκαιας

Για δεύτερη συνεχή αγωνιστική (και τρίτη συνολικά) στα Playouts ο Ιωνικός συγχαίρει τους διαιτητές για την απόδοσή τους. Οι Νικαιώτες, που θα παίξουν «τελικό» παραμονής απέναντι στη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική, χαρακτηρίζουν τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ (2-2) πενηνταρίσια και εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στους Έλληνες διαιτητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός θέλει για ακόμη μια φορά να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήριά της στη διαιτητική ομάδα για την απόδοσή της στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.
Όπως και την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι και χθες, γίναμε μάρτυρες μιας εξαιρετικής και πάνω από όλα πενηνταρίσιας διαιτησίας!

Τόσο ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (πρώτος διαιτητής), όσο και όλο το τιμ του (οι βοηθοί Χρυσούλα Κουρομπύλια, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, ο τέταρτος Σπυρίδων Ζαμπαλάς) και οι VARίστες (Ιωάννης Παπαδόπουλος, Λάζαρος Δημητριάδης) είχαν την απαιτούμενη απόδοση για μια κομβική αναμέτρηση που παίζονταν οι κόποι της ομάδας μας.

Ο Ιωνικός, οι άνθρωποί του, οι οπαδοί του ξέρουν να αναγνωρίζουν το σωστό και το δίκαιο. Ξέρουμε να δίνουμε συγχαρητήρια όταν το απαιτούν οι περιστάσεις και να αποδεχόμαστε τα αρνητικά αποτελέσματα!

Έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές και θεωρούμε πως είναι ικανοί να διαχειριστούν τόσο δύσκολα ματς, όπως αποδείχτηκε προσφάτως.

Ένα πράγμα ζητούσαμε εξ αρχής και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε: Να επικρατεί το 50-50 σε κάθε αναμέτρηση!

Συγχαρητήρια και πάλι στη διαιτητική ομάδα για την άψογη διαχείρισή της στο παιχνίδι!

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK