Βαρδαλής: «Αφιερωμένο στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ιδιαίτερη ατάκα του εφόρου του γυναικείου ποδοσφαίρου

Το δικό του σχόλιο, έκανε μέσω, ο έφορος της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, μετά την μαθηματική κατάκτηση του 18ου Πρωταθλήματος Ελλάδος.

Aναλυτικά:

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος γέμισε την κερκίδα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τις παίκτριες της ομάδας μας, είναι ένα νεανικό ρόστερ στο οποίο πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια καθώς και στο προπονητικό σταφ της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Θανάση Κατσαρή, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε όλους τους συνεργάτες, είναι όλοι πραγματικά κοντά μας και είμαστε ευγνώμων για αυτό.

Το 18ο Πρωτάθλημα το αφιερώνουμε σε όλους του αδικοχαμένους φιλάθλους της «ασπρόμαυρης» Οικογένειας, στα έξι αετόπουλα τα οποία χάθηκαν στα Τέμπη και στον Νάσο Κωνσταντίνου, αξίζει αυτός ο τίτλος να αφιερωθεί σε όλα αυτά τα παιδιά τα οποία είναι μακριά μας.

Από την προετοιμασία ακόμα, ακούγαμε ότι «ο ΠΑΟΚ δεν παίζει ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, φέτος θα χάσει τον τίτλο». Εμείς ακούγαμε όλα όσα έλεγαν και προγραμματίζαμε το πλάνο της ομάδας. Εμείς μιλάμε τον Μάιο, γι’ αυτό και δεν λέμε πολλά κατά την διάρκεια της χρονιάς».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK