Τσόκαϊ: «Τελικός το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Ο Ένις Τσόκαϊ σε δηλώσεις του που θα παίξουν στο pregame της Cosmote TV πριν από το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, τόνισε ότι θα συνέχιζε να παίζει κόντρα στην ΑΕΚ όποιο και να ήταν το χτύπημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

– Τι σημαίνει το γεγονός πως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ η ομάδα παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία;

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά έτσι όπως εξελισσόταν η αναμέτρηση μείναμε στο 0-0. Το πιο σημαντικό είναι πως παραμείναμε πρώτοι και στους τρεις επόμενους αγώνες θα πρέπει να κερδίσουμε για ν’ αναδειχθούμε πρωταθλητές».

 

– Πως περιμένεις την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μιας ομάδα που σας έχει δυσκολέψει;

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελικό. Έχουμε μπροστά μας τρεις «τελικούς» και ξεκινάμε με τον ΠΑΟΚ, έναν αγώνα στον οποίο θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

– Σε βλέπουμε να αγωνίζεσαι με δυναμισμό, με πάθος. Παρότι τραυματίστηκες, έμεινες στο γήπεδο και συνέχισες με διάσειση.

«Αυτού του είδους παιχνίδια, αυτά τα ντέρμπι είναι σημαντικά για την ομάδα και κάθε παίκτης θέλει να παίξει. Όταν δέχθηκα αυτό το χτύπημα, απλά σκέφτηκα πως πρέπει να τελειώσω αυτό το παιχνίδι, ότι θα το παίξω μέχρι το τέλος. Ακόμη κι αν αυτό το χτύπημα μπορεί να σήμαινε κάτι άλλο, θα τελείωνα το παιχνίδι».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK