Τρομερές καταγγελίες στην ΕΠΣ Φθιώτιδας

Απειλές, πραξικόπημα και… Γιάννης Παπαδόπουλος

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή (14/1) συνεδρίαση στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, με επτά μέλη που είναι αντίθετα στην διοίκηση Σακελλάρη, να καταθέτουν πρόταση μομφής κατά αυτής.

Τα πράγματα μάλιστα… ξέφυγαν (δείτε εδώ), με αποτέλεσμα να καλείται και η αστυνομία.

Μετά την Γενική Συνέλευση, ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Κώστας Σακελλάρης έκανε λόγο για «πραξικόπημα», μήνυσε τους  επτά, ενώ έκανε καταγγελία για παρουσία του… γνωστού και μη εξαιρετέου, Γιάννη Παπαδόπουλου, που είναι γνωστός ως και το «δεξί χέρι» του Μελισσανίδη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

«Υπέγραψαν να μεμφθούμε αυτούς τους επτά ανθρώπους, να κάνουμε γενική συνέλευση που θα οδηγήσει σε εκλογές. Αν εγώ δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο, να αποχωρήσω και να φύγω από το φθιωτικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα το κρίνει ο λαός και όχι ο Γιάννης Παπαδόπουλος που ήρθε εδώ σήμερα και τον οποίο έχω μηνύσει. Με έχει απειλήσει μαζί με το παιδί μου, στο Ολυμπιακό Στάδιο! Μου έχει τηλεφωνήσει και μου έχει πει ότι θα με βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι και θα με σκοτώσει! Όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται είναι ντροπή για τους ανθρώπους που έφεραν τέτοιου είδους άτομα εδώ, να διαφεντέψουν το φθιωτικό ποδόσφαιρο».

Source: inpaok.com