Τριπλό κάταγμα από τον «καρατέκα» Καμαρά!

Σοβαρός ο τραυματισμός του Αζέρου της Νέφτσι

Ο άτυχος Ναμίκ Αλασγκάροφ που δέχθηκε την γερή κλωτσιά του Μαντί Καμαρά στο πρόσωπο υπέστη τριπλό κάταγμα στο σαγόνι και θα λείψει τουλάχιστον για ένα μήνα από τα γήπεδα.

Αρκετά σοβαρός είναι τελικά ο τραυματισμός του Ναμίκ Αλασγκάροφ, ο οποίος δέχθηκε ένα βίαιο χτύπημα από τον Μαντί Καμαρά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με την Νέφτσι Μπακού, σε ένα μαρκάρισμα που έφερε την απευθείας κόκκινη για τον Αφρικανό μέσο των ερυθρόλευκων.

 

Ο Αζέρος επιθετικός, ο οποίος αντικαταστάθηκε άμεσα έχει υποστεί τριπλό κάταγμα στο σαγόνια (στα φτερά της μύτης και σε μετωπιαία και πλευρικά οστά της γνάθου) και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο σαγόνι.

Οι γναθοχειρούργοι που τον εξέτασαν τόνισαν ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση στην μύτη, όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον να χρειαστεί κάποια επέμβαση από πλαστικό χειρουργό, αφού υπάρχουν αρκετά σημαντικές πληγές στο πρόσωπο του που χρειάζονται αποκατάσταση!

Ο Αλασκάροφ θα λείψει τουλάχιστον ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους, εννοείται ότι χάνει την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, ενώ όταν επιστρέψει στην ενεργό δράση τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό θα αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα.

Θυμηθείτε το «βίαιο» μαρκάρισμα στον Αλασγκάροφ που κόστισε την αποβολή στον Μαντί Καμαρά και έφερε τον σοβαρό τραυματισμό του Αζέρου φορ.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK