Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» στη Νέα Μεσημβρία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ακαδημίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Για ακόμα μια χρονιά ο ΠΑΟΚ διοργανώνει το τουρνουά ακαδημιών, Παναγιώτης Κατσούρης, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας, με τη συμμετοχή των δικών του ομάδων, συνεργαζόμενων ακαδημιών και όχι μόνο.

Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη για το τουρνουά βρίσκονται οι ακαδημίες της Παρτιζάν, της Βοϊβοντίνα, αλλά και η ακαδημία από το Ισραήλ, ΠΑΟΚ Millya.

Η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου:

«Σαββατοκύριακο γιορτής στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας για τους μικρούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Το τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης«, πιστό στην αποστολή του να φέρνει κοντά, για την ακρίβεια γύρω από μια μπάλα ποδοσφαίρου, παιδιά που λαχταρούν να παίξουν, διεξάγεται στις 29 και 30 Απριλίου στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ και του PAOK Academy, φυσικά και με την συμμετοχή 38 ομάδων, και τριών ηλικιακών γκρουπ (Κ11, Κ12 και Κ13).

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει με τα δικά του τμήματα προφανώς, με πολλές από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του, ενώ στο τουρνουά θα λάβει μέρος ο Μακεδονικός, η Παρτιζάν, η Βοϊβοντίνα και η ακαδημία από το Ισραήλ ΠΑΟΚ Millya.

Το Σάββατο 29.04 οι αγώνες θα αρχίσουν από τις 09:00 και θα ολοκληρωθούν στις 21:00, ενώ την Κυριακή η τελική φάση θα διεξαχθεί από τις 09:00 έως και το μεσημέρι, οπότε θα πραγματοποιηθούν και οι απονομές».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK