Το καλοκαίρι τα σπουδαία

Το καλοκαίρι τα σπουδαία, PAOKFC.Net

Επτά συμβόλαια παικτών του ΠΑΟΚ Β ολοκληρώνονται το καλοκαίρι

Συνολικά επτά συμβόλαια ποδοσφαιριστών της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς, βέβαια, όλες οι περιπτώσεις να έχουν και τον ίδιο παρονομαστή…

Οι δύο από αυτές αφορούν σε τερματοφύλακες και, πιο συγκεκριμένα, στον 22χρονο Χρήστο Ταλιχμανίδη και τον 19χρονο Δημήτρη Μοναστηρλή, που μετρούν από τρεις παρουσίες ο καθένας στη φετινή Super League 2 (ο Μοναστηρλής έχει έξι συμμετοχές και με την Κ-19). Προκειμένου να… αποσυμφορηθεί η κατάσταση με τους τερματοφύλακες-βασικός θεωρείται ο Κώστας Μπαλωμένος με έξι συμμετοχές-τον περασμένο μήνα ο Ιβο Μάροβιτς παραχωρήθηκε στον Πανσερραϊκό.

 

Ο 21χρονος Βασίλης Γρόσδης (φωτ.) κι ο 24χρονος Τάσος Μελετίδης έχουν επίσης μπει στο τελευταίο εξάμηνο των συμβολαίων τους. Με έντεκα και εννέα παρουσίες μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, οι δύο κεντρικοί χαφ μετρούν πίσω τους αρκετά χρόνια θητείας στις υποδομές του Δικεφάλου.

Όσο για τον 23χρονο Αχιλλέα Σαλαμούρα, δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στην τρέχουσα σεζόν, μια και προέρχεται από το σοβαρό τραυματισμό του στα τέλη της περασμένης περιόδου. Το ίδιο ισχύει και για τον 31χρονο Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, τον μεγαλύτερο ηλιακά παίκτη της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ακόμη, στο τέλος της σεζόν θα επαναξιολογηθεί η περίπτωση του 19χρονου Τίτου Κουτεντάκη, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα του Μακεδονικού.

Όπως και να έχει, λόγο στις τελικές αποφάσεις θα έχει κι ο Πάμπλο Γκαρσία, που θα υποβάλλει και τις σχετικές εκθέσεις προς τους υπεύθυνους της ομάδας.

πηγή: FORZA

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK