Το… bullying του Αυγενάκη για τον τελικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι καταγγελίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πώς ο Υφυπουργός αθλητισμού «έκοψε» τα Ιωάννινα

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – κατά την πρωινή (17/5) Γενική Συνέλευση (δείτε ΕΔΩ) – για την εμπλοκή του Λευτέρη Αυγενάκη στη (μη) διοργάνωση του φετινού κυπέλλου Ελλάδας και τα συνεχή εμπόδια που έβαζε για τα πιθανά γήπεδα διεξαγωγής.

Δια στόματος Μάκη Γκαγκάτση έγινε πλέον γνωστό το bullying που έκανε ο Υφυπουργός αθλητισμού στους αρμόδιους των σταδίων προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα.

Οι χαρακτηριστικές ατάκες του αντιπροέδρου του Δικεφάλου:

«Αυτός ο Υφυπουργός που ελπίζουμε να μην είναι στη θέση του μετά τις εκλογές, έκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός και μάλιστα με κόσμο. Έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μην διεξαχθεί ο τελικός. Είναι ντροπή, νιώσαμε πρόσφυγες στην ίδια μας την χώρα. Να εισπράττουμε αρνήσεις από παντού.

Το Πανθεσσαλικό ανήκει στο Δήμο Βόλου και η διαχείριση ανήκει στον δήμαρχο. Στη Λάρισα, με ποιο δικαίωμα ο Δήμαρχος Λάρισας τοποθετήθηκε για το AEL FC Arena; Ως τι; Και κάτι άλλο, τόσο καιρό γινόταν παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο και μόλις ζήτησε η ΕΠΟ το γήπεδο, βγήκε ότι δεν είχε πυροσβεστικές εγκαταστάσεις;».

Ακούγεται για τελικό στο ΟΑΚΑ, και το πρώτο που ακούσαμε είναι να λέει ο επικεφαλής του ΟΑΚΑ «να ρωτήσω τον Αυγενάκη, αυτός με έβαλε εδώ…»

Όταν ακούστηκε το γήπεδο του ΠΑΣ για τον τελικό, πήρε τηλέφωνο τον διευθυντή του σταδίου των Ιωαννίνων και του είπε ‘πρόσεξε τι θα απαντήσεις.’ Τα ξέρουν αυτά στην κυβέρνηση, όσοι πηγαίνουν και δίνουν συγχαρητήρια στον Αυγενάκη;

Το καταλαβαίνετε πως δεν έχει γίνει ούτε ένα γήπεδο στην Ελλάδα που να μην έχει συνδεθεί με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Θέλετε να μου πείτε πως είναι ευθύνη της ΕΠΟ, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και όχι του Αυγενάκη;»

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK