Το αντίο Κούτσια σε ΠΑΟΚ!

Δεν ξέχασε την οικογένεια Σαββίδη στον αποχαιρετισμό του

Ο Γιώργος Κούτσιας αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς πωλήθηκε στο MLS και στους Chicago Fire!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο χωρίς φυσικά να ξεχάσει και την οικογένεια Σαββίδη.

Αναλυτικά:

«Ένας πολύ σημαντικός κύκλος της επαγγελματικής μου καριέρας κλείνει. Η ομάδα του ΠΑΟΚ από τα 8 μου έως και σήμερα ήταν και είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια. Οι στιγμές που έζησα στις ακαδημίες, στην πρώτη ομάδα, στις προπονήσεις, στους αγώνες θα είναι για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου.

Το ευχαριστώ είναι λίγο για να πω στον κ. Σαββίδη και την οικογένεια του που πίστεψαν σε μένα και ήταν πάντα δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου στην ασπρόμαυρη οικογένεια που με εμπιστεύτηκαν, με καθοδήγησαν, με βελτίωσαν ως αθλητή αλλά και ως άνθρωπο και με βοήθησαν να αγωνιστώ με τα χρώματα αυτής της τεράστιας και ιστορικής ομάδας και να ζήσω στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου.

Φεύγοντας από την Ελλάδα θα ήθελα να εκφράσω και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και στον κ. Αχιλλέα Μπέο και την ομάδα του Βόλου, όπου εκεί πέρασα 6 από τους καλύτερους ποδοσφαιρικούς μου μήνες ως επαγγελματίας αθλητής.

Τέλος, ιδιαιτέρες ευχαριστίες σε όλους τους συμπαίκτες μου, τους φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, φροντιστές και στους δυο συλλόγους που αγωνίστηκα έως και σήμερα και αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος για τις στιγμές που μοιραστήκαμε.

Εύχομαι στον ΠΑΟΚ αλλά και στην ομάδα του Βόλου τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες!

Καλή επιτυχία @paok_fc
Καλή επιτυχία @volosfc_official».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK