Τινάζουν το πρωτάθλημα στον αέρα!

Νέες μηνύσεις του Σάββα Θεοδωρίδη σε διαιτητές και KEΔ για… εγκληματική οργάνωση!

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ως πρώτη προτεραιότητα το αγωνιστικό. Δεν αγαπά το ποδόσφαιρο και προτιμά να παίζει σε άλλα «γήπεδα», πιο γνωστά και πιο ταιριαστά σε αυτόν.

Δεν έχουν περάσει πάρα μερικές ημέρες, από τότε που οι διαιτητές είχαν την πρόθεση να κατέβουν σε αποχή, μετά τις μηνύσεις που είχαν δεχθεί αλλά και την επίθεση αγνώστων στο σπίτι του Ευαγγέλου, μια ημέρα μετά το Βόλος- Ολυμπιακός.

Μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι, η διαιτητική ομάδα του παιχνιδιού μπήκε στον «πάγο», αφού προηγήθηκε η πρωτοφανής στα χρονικά της παρουσίας των διεθνών συνομοσπονδιών στην Ελλάδα, παρέμβαση του Χούμπελ προς σε αυτή την κατεύθυνση.

Οι διαιτητές του Βόλος- Ολυμπιακός αλλά και του Λαμία- ΑΕΚ τέθηκαν έτσι στο… περιθώριο, με την ΚΕΔ να τους ορίζει τελικά για την επερχόμενη αγωνιστική (δείτε εδώ).

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» για ακόμα μια φορά μέσω του επίτιμου προέδρου τους, Σάββα Θεοδωρίδη, επιχειρούν να βάλουν «βόμβα» στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Θεοδωρίδης κατέθεσε μηνύσεις για… εγκληματική οργάνωση, κατά των διαιτητών Φωτιά, Ευαγγέλου, του αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα, κατά μελών της ΚΕΔ αλλά και στους Τριτσώνη- Κουκουλάκη.

Είναι σαφές πως στον Ολυμπιακό έχουν ξεφύγει. Εδώ και καιρό…

 

Source: inpaok.com