Τι συμβαίνει στο Καυταντζόγλειο;

Τι συμβαίνει στο Καυταντζόγλειο;, PAOKFC.Net

Τα έγγραφα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μένουν στα συρτάρια;

. Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν αναφορικά με τον Καυτανζόγλειο και την επικοινωνία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον τρόπο συνεργασίας των δύο πλευρών, όταν θα χρειαστεί ο Δικέφαλος να μετακομίσει προσωρινά από την Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, έχει διαπιστωθεί πρόβλημα επικοινωνίας ανάμεσα στη Διοικούσα Επιτροπή του σταδίου, με τη διευθύντρια αυτής, Χριστίνα Κυριακίδου.

Αναλυτικότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποστείλει από τις 5 Φεβρουαρίου έγγραφα που αφορούν τον τρόπο συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο αυτά δεν έχουν φτάσει ποτέ στα μέλη της επιτροπής, αν και έχουν περάσει από τότε περισσότερες από δέκα ημέρες.

Το γεγονός αυτό προκαλεί, φυσιολογικά, σοβαρά ερωτηματικά, για την κατάληξη των εγγράφων, κι αν αυτά έχουν μείνει στα… συρτάρια.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προτίθενται να ζητήσουν εξηγήσεις, ενώ κάτι αντίστοιχο σκοπεύουν να πράξουν και τα μέλη της επιτροπής, καθώς αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα του ζητήματος.

Έτσι θα επιδιώξουν να έχουν ενημέρωση και να λάβουν τις απαραίτητες εξηγήσεις για το ότι δεν έγιναν γνώστες των εγγράφων που απέστειλε ο επίσημος Δικέφαλος.