Θεοδωρικάκος, Αυγενάκης και Καραπαπάς θα συζητήσουν για την βία

Θεοδωρικάκος, Αυγενάκης και Καραπαπάς θα συζητήσουν για την βία, PAOKFC.Net

Έκτακτη σύσκεψη θα διεξαχθεί σήμερα (16/3) υπό την αιγίδα της κυβέρνησης

Έκτακτη σύσκεψη για την καταπολέμηση της βίας θα διεξαχθεί σήμερα υπό την αιγίδα της κυβέρνησης ώστε τα Play Off να διεξαχθούν με ομαλό τρόπο. Τα πρόσωπα που θα κληθούν να συζητήσουν για το θέμα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τα Play Off αρχίζουν την Κυριακή και το πρωί της Πέμπτης (16/3) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ποιοι θα είναι παρόντες; Μεταξύ άλλων ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Κώστας Καραπαπάς.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου, ο λόγος της σύσκεψης «υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Τάκη Θεοδωρικάκο», αφορά στην ομαλή διεξαγωγή των Play Off του πρωταθλήματος.

Το «παρών», πέραν από τον υφυπουργό Αθλητισμό, αλλά και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνο Σκούμα, μαζί με τον Υπαρχηγό Λάζαρο Μαυρόπουλο, θα δώσουν από την ΑΕΚ ο Γιώργος Κοσμάς, από τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, από τον Παναθηναϊκό οι Γιάννης Παναγιωτίδης, Σπύρος Βλάχος, Δημήτρης Μουστακαλής, από τον Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης κι από τον Βόλο ο Χάρης Γρηγορίου, ενώ τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσει ο Κώστας Καραπαπάς.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK