Θέμα σε Équipe και Reuters ο τελικός!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… ανοργανωσιά παίρνει διεθνείς διαστάσεις

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει η… ανοργανωσιά που επικρατεί με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού Équipe και Reuters, κάνουν εκτενή αναφορά στο ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί το γήπεδο που θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

«Χωρίς γήπεδο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της Équipe, που αναρωτιέται αν θα διεξαχθεί ο τελικός στις 24 Μαΐου, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου; Δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό και δεν έχει βρεθεί ακόμη γήπεδο για να φιλοξενήσει τη συνάντηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, φοβούμενοι επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία έχει προσεγγίσει αρκετές χώρες όπως η Κύπρος, η Μεγάλη Βρετανία ακόμη και η Πολωνία, χωρίς να έχει καταλήξει μέχρι στιγμής σε συμφωνία. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί στις 12 Μαΐου».

Στο ίδιο μήκος κινείται και το Reuters, που αναφέρει: «H ΕΠΟ δεν έχει κατορθώσει να βρει ένα κατάλληλο γήπεδο εντός Ελλάδας, με αποτέλεσμα να προσανατολίζεται στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων σε Κύπρο, Βρετανία και Πολωνία. Η ΕΠΟ δήλωσε ότι έχει καταλήξει σε δύο γήπεδα και η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί στις 12 Μαΐου.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θεωρείται υψηλού κινδύνου από τις αρχές για πιθανά κρούσματα βίας από τους οπαδούς. Η Κύπρος απέρριψε το αίτημα της ελληνικής ΠΑΕ τον Απρίλιο, επικαλούμενη ανησυχίες για τη δημόσια ασφάλεια, δήλωσε η κυπριακή αστυνομία. Ο δήμαρχος του Σοσνόβιεκ, Aρκάντιους Τσεσίνσκι, στην Πολωνία, δήλωσε στο Facebook ότι το θέμα συζητείται: «Πράγματι, οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και αρκετές ημέρες. Χτυπάμε ξύλο για ένα θετικό τελικό (κυριολεκτικά)».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK