April 21, 2025
«Θέλει στόπερ η Μίλαν, αλλά…»_655de51d7d0a7.jpeg

Οι Ιταλοί φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη

Η Μίλαν αναζητά ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στα ΜΜΕ της γειτονικής Ιταλίας συνεχίζουν να κρατούν το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη ψηλά στη λίστα της.

Αυτή τη φορά, η διαδικτυακή έκδοση της γνωστής εφημερίδας «Gazzetta» κάνει αναφορά στον… καυτό Γενάρη που αναμένεται για τους «Ροσονέρι», υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ο προϋπολογισμός για τη θέση του στόπερ δεν θα είναι μεγάλος, βάζοντας παράλληλα στο τραπέζι και την πιθανότητα κίνησης δανεισμού.

Όπως αναφέρουν: 

«Η Μίλαν μπορεί να ξοδεύει αλλά δεν θα έχει έναν… XXL προϋπολογισμό. Για την άμυνα λοιπόν, δεν είναι απίθανο να πάει σε κάποια συμφωνία δανεισμού τον Ιανουάριο. Ο Γιάκουμπ Κίβιορ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Έχει ήδη παίξει στην Ιταλία, στη Σπέτσια για ενάμιση χρόνο, είναι αριστεροπόδαρος, όπως δηλαδή η Μίλαν, κι έχει την ποιότητα. Υπάρχει όμως ένα ερώτημα. Η Άρσεναλ πλήρωσε 25 εκατομμύρια, θα είναι ανοικτή για τον δανεισμό του; Παρόμοια είναι η ιστορία και για τον Μπενουά Μπαντιασίλε, που… υπερπλήρωσε η Τσέλσι τον περασμένο Ιανουάριο. Στη συνέχεια, υπάρχουν κι οι νέοι που αρέσουν. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ και ο Αλεσάντρο Μαρκαντάλι που παίζει στη Ρετζιάνα (ανήκει στη Τζένοα. Αυτοί αρέσουν, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς».

 

Πηγή: inpaok.com

Language »