«Θέλει να φύγει από την ΑΕΚ ο Βίντα» (video)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέμα στην Τουρκία ο κεντρικός αμυντικός της «ένωσης»

Σενάρια που θέλουν τον Ντομαγκόι Βίντα να επιθυμεί την άμεση επιστροφή του στη Μπεσίκτας, έκαναν την εμφάνιση τους στη Τουρκία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, «ο Βίντα έστειλε μήνυμα προς τον Εμρέ Κοτσαντάγ μέσω του μάνατζερ του και στην ν τελευταία στροφή της καριέρας του είπε ότι ήθελε να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

 

Δήλωσε ότι δεν θα δυσκολευτεί να φύγει από την ελληνική ομάδα παρά το 1,5 χρόνο συμβόλαιό του. Και αυτά ενώ οι Σενόλ Γκιουνές και Μπεσίκτας ψάχνουν δεξί αμυντικό».

Εν συνεχεία στο δημοσίευμα τονίζεται ότι «ο Βίντα πουθα κλείσει τα 34 στα τέλη Απριλίου, δεν θα είναι ευπρόσδεκτος να ενταχθεί ξανά στην ομάδα. Ο Πρόεδρος Αχμέτ Νουρί Τσεμπί ήταν πολύ θυμωμένος, ειδικά από τον μάνατζερ του Βίντα, όταν αυτός φορούσε τη φανέλα της Μπεσίκτας, πηγαίνοντας στη FIFA, παραπονούμενος για τον σύλλογο.

Ωστόσο το να επιτραπεί η επιστροφή του Αμπουμπακάρ ερμηνεύεται και ως πιθανή επιστροφή του Βίντα. Ο ατζέντης του Κροάτη αμυντικού δεν έχει λάβει απάντηση μέχρι στιγμής. Το αν θα δοθεί ή όχι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες».

loading…

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK