
Όπως ενημερωθήκατε (δείτε εδώ) εκείνος ο υποψήφιος που προκρίνεται στις προτιμήσεις του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Γκρεγκ Τέιλορ της Σέλτικ.
Πρόκειται για 27χρονο ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου με την ιστορική ομάδα της Σκωτίας ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έγραψε συνολικά 43 συμμετοχές σκοράροντας 1 γκολ και δίνοντας 8 ασίστ, με ΜΜΕ της Σκωτίας σε πρόσφατες αναφορές τους να επισημαίνουν πως του δόθηκε η επιλογή να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας του.
«Ο προπονητής της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα παραμονής του Γκρεγκ Τέιλορ στην ομάδα του παρά το γεγονός πως ο 27χρονος πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος προσεχώς», τονίζουν οι Σκωτσέζοι, υπογραμμίζοντας πως παρά την επικείμενη άφιξη του Κίεραν Τίρνεϊ από την Άρσεναλ για το αριστερό άκρο της άμυνας, η παραμονή του Γκρεγκ Τέιλορ θα σημάνει αυξημένο ανταγωνισμό στη θέση.
Αφορμή δοθείσης από την ενδεχόμενη αποχώρηση του Γκρεγκ Τέιλορ από τη Σέλτικ, ο πρώην αμυντικός του κλαμπ, Τσάρλι Μάλγκρου, σε δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά πως «ως οπαδός της Σέλτικ θα ήθελα πολύ να δω τον Γκρεγκ να παραμένει. Ανταποκρίνεται έξοχα στο ρόλο του και μεταξύ αυτού και του Τίρνεϊ θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν».
Πηγή: inpaok.com