Τελικός: Κεκλεισμένων και με τη βούλα!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης

Σε επίσημη ενημέρωση για τα όσα έλαβαν χώρα στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προχώρησε η ΕΠΟ, στην οποία ενημέρωσε μεταξύ άλλων ότι η αστυνομία θα ζητήσει την έκδοση απόφασης, για την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στην πόλη του Βόλου, μιας και ο τελικός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Σύσκεψη για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet διεξήχθη σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Η σύσκεψη έγινε υπό την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της διοργανώτριας Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των δύο φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκαν τα εξής:

• Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης 20:30 κεκλεισμένων των θυρών.

• Θα διατεθούν ονομαστικές προσκλήσεις ως εξής: 20 για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, 20 για το Διοικητικό Συμβούλιο της κάθε ομάδας και 50 για τους χορηγούς της Ομοσπονδίας.

• Η Ελληνική Αστυνομία απέρριψε το αίτημα της ΕΠΟ για χορήγηση ονομαστικών διαπιστεύσεων στους προέδρους και τους γενικούς γραμματείς των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

• Η Αστυνομία ενημέρωσε ότι θα ζητήσει την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στην πόλη του Βόλου και την εγκατάσταση του Πανθεσσαλικού Σταδίου.».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK