Τα σενάρια για την πρόκριση!

Τι θέλει ο ΠΑΟΚ για να βγει δεύτερος

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα απέναντι στην Σλόβαν, έχοντας την υπεροχή και τα σενάρια για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Conference League «ανάβουν».

Δεδομένου ότι η Κοπεγχάγη «κλείδωσε» την πρώτη θέση μετά το άνετο πέρασμά της από το Γιβραλτάρ (4-0 την Λίνκολν), η «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης θα είναι μεγάλη.

Την τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λίνκολν στην Τούμπα και η Σλόβαν θα φιλοξενηθεί στην Δανία από την Κοπεγχάγη. Το απλό σενάριο θέλει νίκη του Δικεφάλου απέναντι στην ομάδα από το Γιβραλτάρ και ήττα τον Σλοβάκων από την Κοπεγχάγη.

Σε περίπτωση που κερδίσουν και οι δύο ομάδες τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει καλύτερη διαφορά γκολ από τους Σλοβάκους και αυτό διότι στο δεύτερο σενάριο πρόκρισης που είναι τα μεταξύ τους γκολ υπάρχει ισοπαλία (1-1 στην Τούμπα και 0-0 στη Σλοβακία).

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Σλοβάκοι έχουν +3 (8-5) διαφορά τερμάτων με τον ΠΑΟΚ να έχει +2 (6-4), κάτι που σημαίνει ότι ο Δικέφαλος θα πρέπει να κερδίσει την Λίνκολν με 4+ γκολ για να είναι αυτός που θα εξασφαλίσει την πρόκριση.

Τώρα σε περίπτωση ισοβαθμίας και στην διαφορά τερμάτων, τότε θα μετρήσει ο μεγαλύτερος αριθμός των εκτός έδρας γκολ, εφόσον υπάρξει και εκεί ισοβαθμία τότε θα μετρήσουν οι συνολικές νίκες, ενώ αν υπάρξει και εκεί ισοβαθμία τότε οι εκτός έδρας νίκες.

Στο ακραίο σενάριο που οι δύο ομάδες ισοβαθμήσουν σε όλα τα παραπάνω σενάρια, τότε θα μετρήσει ο πειθαρχικός έλεγχος (κίτρινες και κόκκινες κάρτες) και αν υπάρξει και εκεί ισοβαθμία, τότε η λύση θα δοθεί μέσω του ranking που έχουν οι δύο ομάδες στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

TA AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Λίνκολν-Κοπεγχάγη 0-4

Σλόβαν-ΠΑΟΚ 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κοπεγχάγη 12 (13-5)

2. Σλόβαν (8-5)

3. ΠΑΟΚ (6-4)

4. Λίνκολν (2-15)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/12)

Κοπεγχάγη-Σλόβαν (22:00)

ΠΑΟΚ-Λίνκλν (22:00)

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK