Τα… παντελόνια του Μπέου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άναρθρες κραυγές από τον βαστάζο του Αυγενάκη

Υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν τον λόγο τους, που όπως λέει και ο λαός τιμούν τα παντελόνια που φορούν. Που όταν λένε κάτι ο λόγος τους είναι υπογραφή.

Ε σε αυτή τη κατηγορία δεν συγκαταλέγεται ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που το γύρισε πάλι το… μπιφτέκι, αφού ενώ πριν μερικές ημέρες έλεγε πως τελικά δέχεται να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, σε σημερινές 10/5 δηλώσεις του άλλαξε άποψη ξανά.

Με άναρθρες κραυγές και ύβρεις, ο… βαστάζος του Αυγενάκη είπε πως τελικά δεν θέλει τον τελικό στον Βόλο.

Αναλυτικά όσα είπε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Ας πάνε να παίξουν στο Τζιμπουτί, εγώ το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, τους έχω και μια άλλη πρόταση, αλλά την αφήνω τελευταία: Να φέρω ένα αεροπλανοφόρο και να γίνει ο τελικός πάνω σε αυτό, μέσα στον Παγασητικό! Δεν πάνε να κάνουν καμιά άλλη δουλέιά που βγαίνουν συνέχεια στα μικρόφωνα και λένε ότι νάναι; Ξεφτιλίζουν τον θεσμό του τελικού του κυπέλλου με αυτά που λένε και το έκανε και ο Διακοφώτης, που μου είναι και συμπαθής, Δεν βλέπει εκεί στη Ρόδο που έχουν τρεις ομάδες αντί για μια και οι δυο χρωστάνε τον μισό προϋπολογισμό τους”

Πρέπει να με αγαπάνε οι πουτ@νες, δεν εξηγείται διαφορετικά, να γυρίζουν πάλι σε μένα και στο Πανθεσσαλικό. Έχω δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή, το ποδόσφαιρο έχει τοξικότητα και μεγάλη ευθύνη έχουν αυτοί όλοι,

Γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό να τελειώνουμε; Όλοι πρέπει να το καταλάβουν ότι αυτή είναι η λύση.

Δεν δίνω το γήπεδο, γιατί είδαμε στο διαδίκτυο ότι έκλειναν ραντεβού θανάτου μπροστά δτο δημαρχείο Βόλου, στην παραλία και άλλα τέτοια. Γιατί να κάνω μπάχαλο την πόλη μου, να σπάνε, να ρημάζουν οι χούλιγκανς εισαγωγής;»

 

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK