Τα νεότερα για Κούτσια και Chicago Fire!

Όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση του νεαρού φορ που ανήκει στον Δικέφαλο

Όπως έγινε γνωστό χθες (21/2 , δείτε εδώ),  προέκυψε ενδιαφέρον από το MLS για τον Γιώργο Κούτσια, με τους Chicago Fire να έχουν κάνει κίνηση για τον νεαρό φορ που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει, καθώς ο σύλλογος από το MLS κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο με ένα ποσό που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ενώ για την πραγματοποίηση του deal πιέζουν και οι Chicago Fire.

Oι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο ότι έχει ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Κατά τη διάρκεια αυτών των διαπραγματεύσεων, υπάρχουν συζητήσεις και στο εσωτερικό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δανεικός στον Βόλο, είναι ένα από τα ταλέντα των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς από τη στιγμή που ο Κούτσιας δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026, ο Δικέφαλος είναι αυτός που θα αποφασίσει ποια είναι θα είναι η έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.