Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ Β- Θεσπρωτός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τιμή και ο τρόπος διάθεσης τους

Ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου (13/05, 16:00) τον Θεσπρωτό, με τα εισιτήρια της αναμέτρησης να τίθενται σε κυκλοφορία από το πρωί της ημέρας του αγώνα, αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, κοστίζοντας πέντε ευρώ.

 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το Σάββατο (13.05) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β-Θεσπρωτός για την 25η αγωνιστική της  Super League 2 2022-23 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (13.05, 16:00) στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Τιμές Εισιτηρίων
Θύρα Τιμή
€5

Κανάλι Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑMέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email.

Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

Διευκρινίσεις
Στις ηλεκτρονικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2010), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK