«Συμφωνούν Αμερικάνου-Υπουργός;»

Το INPAOK σας ενημέρωσε νωρίτερα για τη λάσπη που πέταξε δημόσια το μέλος της ΓΓΑ, Χριστίνα Αμερικάνου κατά του Ιβάν Σαββίδη, έχοντας ως στόχο να προστατέψει τον Βαγγέλη Μαρινάκη (δείτε εδώ).

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας με ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook απάντησε στην εν λόγω κυρία και μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε αν ο Λευτέρης Αυγενάκης συμφωνεί με όσα έγραψε η Αμερικάνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δούκα:

«Για να το πάμε όπως ακριβώς κουμπώνει στα πραγματικά γεγονότα:

Όταν οι τράπεζες κουρεύουν το 80% των χρεών μιας ΑΕ για να καταστήσουν το ποδόσφαιρο φέουδο ενός επιχειρηματία, θεωρείται επένδυση προς όφελος των πολιτών που πλήρωσαν από την τσέπη τους την ανακεφαλαιοποίηση των ιδρυμάτων.

Όταν το κράτος εισπράττει χρήματα από την πώληση χρεοκοπημένης επιχείρησης σε επιχειρηματία, βαφτίζουμε χαριστική τη διαγραφή προστίμων τα οποία αφορούσαν πράξεις από την περίοδο που βρισκόταν υπό κρατικό έλεγχο και απεκρύβησαν κατά την αγοραπωλησία.
Η περιβόητη κανονικότητα έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια και απειλεί τη νοηματική κανονικότητα της Ελληνικής γλώσσας.

H Christina G. Amerikanou είναι υπάλληλος στη ΓΓΑ, γεγονός που εξηγεί την πλήρη αδιαφορία της για τα χρήματα των φορολογούμενων, που μέσω των τραπεζών, χαρίζονται σε επιχειρηματία.

Λόγω της ιδιότητας της, θα είχε ιδιαίτερη αξία να ενημερωθούμε από τον προϊστάμενό της Υπουργό αθλητισμού, αν συμφωνεί με τις απόψεις που εξέφρασε…»

Δείτε την ανάρτηση:

Source: inpaok.com