
Ο μικρός ήρωας της ζωής και φίλος της ΑΕΚ Μιχαήλ Πάνος μίλησε για την εμπειρία του στην Opap Arena και συγκλόνισε με τα λόγια του.
Όπως είχε συγκλονίσει και με το πλακάτ με το οποίο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο που έγραφε: «Νίκησα τον καρκίνο στο κεφάλι. Να έχετε πίστη και πείσμα στη ζωή σας».
Ο μικρός Μιχαήλ Πάνος, που έδωσε μεγάλο αγώνα και βγήκε νικητής, δήλωσε χαρούμενος και συγκινημένος που συνάντησε από κοντά Κωνσταντέλια και Πήλιο και αποκάλυψε τι του είπαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι, όταν του έδωσαν τις φανέλες τους.
Ο νεαρός μιλώντας στη Monday FC της Nova τη Δευτέρα είπε περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και τον αγώνα που έδωσε κόντρα στον καρκίνο: «Είχα πάει στο γήπεδο για να δω τον αγώνα. Είχα πάρει και το πλακάτ που είχα φτιάξει με την αδερφή μου και το είδε ένας κύριος. Κατάφερα να μπω στο γήπεδο. Ζήτησα τη φανέλα του Πήλιου και αυτή του Κωνσταντέλια. Ήρθαν και μου είπαν να είμαι γερός και δυνατός.
Χάρηκα πολύ. Συγκινήθηκα. Είμαι λίγο στεναχωρημένος που χάσαμε. Ναι είναι οι φανέλες που φορούσανε στο παιχνίδι. Θα τις κορνιζάρω στο δωμάτιό μου. Να τις θυμάμαι γιατί είναι αναμνήσεις. Μου αρέσουν οι Λαμέλα και Μαρσιάλ αλλά πολύ αγαπημένοι μου είναι οι Μάνταλος, Πινέδα και Ρότα. Ήθελα να κάνω ένα πλακάτ για να πάρουν δύναμη και άλλα παιδιά που περνάνε παρόμοιο πρόβλημα και για να νιώσω περήφανος και εγώ.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χειρουργό μου, που έκανε δύο πολύ επιτυχημένες επεμβάσεις και κατάφερε να αφαιρέσει μεγάλο μέρος του όγκου. Με τη βοήθεια των θεραπειών καταφέραμε να τον μηδενίσουμε. Επίσης, ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να γίνω καλά και συνεχίζουν να με στηρίζουν μέσα από τις φυσικοθεραπείες, ώστε να επανέλθω στην κανονικότητα, όπως ήμουν πριν αρρωστήσω».
Πηγή: inpaok.com