Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης! (video)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα λόγια του μικρού φίλου του ΠΑΟΚ

Μια από τις πιο δυνατές και όμορφες στιγμές όχι μόνο του τελικού, αλλά και ολόκληρης της φετινής σεζόν, ήταν η παρουσία του μικρού φίλου του ΠΑΟΚ, Γιαννάκη, στο Πανθεσσαλικό.

Ο νεαρός φίλαθλος του Δικεφάλου, που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για τα όσα βίωσε, αλλά και για το πως έκανε ο ίδιος τον πατέρα του φίλο του ΠΑΟΚ!

 

«Είχαμε μία εκδήλωση για την ημέρα ευαισθητοποίησης ατόμων με αναπηρία και έρχεται η μαμά μου κάποια στιγμή στο γήπεδο και μου λέει ότι “είδα τον αντιπεριφερειάρχη”. Της λέω “και τι μου το λές; “Να πας να ζητήσεις προσκλήσεις για τον τελικό”. Και εγώ έτσι πήρα το θάρρος και πήγα και του το ζήτησα και μετά από μερικές ώρες πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου και μου είπε ότι θα πάω στον τελικό.

Το χάρηκα διότι πήρα όλα αυτά που ήθελα. Αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία, το χάρηκα. Είμαι από την πλευρά και των δύο Δικεφάλων διότι η μαμά μου είναι ΑΕΚ, και ο αδερφός μου και η γιαγιά μου και ο παππούς μου. Τον μπαμπά τον έκανα εγώ ΠΑΟΚ. Να φανταστείτε ότι ο πατέρας μου δεν ασχολιόταν καθόλου με το ποδόσφαιρο και μόλις του είπα ότι είμαι εγώ ΠΑΟΚ, θέλησε να γίνει και αυτός», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK