Σβαμπ: «Να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι δήλωσε ο Αυστριακός χαφ του ΠΑΟΚ

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για την ενότητα και τον χαρακτήρα που πρέπει να δείξουν τώρα άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα, τονίζοντας πως ακόμα υπάρχουν σημαντικοί στόχοι για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί γκρεμίσαμε μέσα σε λίγα παιχνίδια όσα χτίζαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Από κάθε παιχνίδι κάτι παίρνεις, κάτι μαθαίνεις και πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια για να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Είπε ακόμα: «Η κόκκινη κάρτα σίγουρα μας αποσυντόνισε, αλλά λάθη κάνουν όλοι οι παίκτες. Δεν πρέπει να το συζητάμε αυτό. Δεν φανήκαμε αρκετά έξυπνοι. Κάναμε δώρο και το 1-0. Έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα, ήρθε και το 2-0. Παίξαμε στη συνέχεια καλύτερα αλλά ήδη είχαμε κάνει δύσκολο το έργο μας.

Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη εξυπνάδα. Το αφήνουμε, κρατάμε ψηλά το κεφάλι, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ο στόχος της 3ης θέσης και το κύπελλο. Εξαρτάται από την ενότητά μας το πως θα προχωρήσουμε».

 

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK