«Στον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος!»

«Στον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος!», PAOKFC.Net

Ο Οδυσσέας Σπυρίδης, μιλά αποκλειστικά στο INPAOK

Ο ΠΑΟΚ Β  έδωσε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, με αφορμή την επ’ αόριστο διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2, επικρατώντας με 4-1 του Μακεδονικού, σε μια αναμέτρηση τριών 40λέπτων!

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου στο φιλικό της Ευκαρπίας ήταν ο Οδυσσέας Σπυρίδης, που πέτυχε δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο νεαρός εξτρέμ μίλησε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στο INPAOK,  για την εμφάνιση του, το διαφορετικό φιλικό αλλά και το πως διαχειρίζονται οι «ασπρόμαυροι» το διάστημα της διακοπής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επικράτηση του ΠΑΟΚ Β στο φιλικό με τον Μακεδονικό και τα δύο γκολ που πέτυχε ο ίδιος:

«Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ. Ήταν ένα δύσκολο φιλικό παιχνίδι. Εμείς θέλαμε να βγάλουμε στο γήπεδο κάποια πράγματα που δουλέψαμε στις προπονήσεις όλη την περασμένη εβδομάδα, αναφορικά με την πίεση του αντιπάλου σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου. Κάποιες φορές το πετύχαμε, κάποιες άλλες όχι, και συνεχίζουμε να το δουλεύουμε στην προπόνηση.

Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε τα φιλικά παιχνίδια σα να είναι παιχνίδια πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου ζητηθεί τελικά να παίξεις ξανά σε επίσημο παιχνίδι».

Για την αντίδραση της ομάδας αναφορικά με τη διακοπή και την αβεβαιότητα για την επανέναρξη του: 

«Εμείς προσπαθούμε πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους που μας θέτει ο προπονητής μας στις προπονήσεις, με κύρια στόχευση να βγάζουμε τα πράγματα που δουλεύουμε και στα παιχνίδια. Η συγκέντρωση είναι το παν».

«Ο ΠΑΟΚ μας δίνει μια ευκαιρία να είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην πρώτη ομάδα, με τη δημιουργία της δεύτερης. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε πάντα έτοιμοι, για την περίπτωση που χρειαστεί να βρεθούμε στους «μεγάλους». Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν έκανα την καλύτερη μου χρονιά πέρσι, που ήταν και η πρώτη μου σεζόν στην ομάδα. Έτσι προσπαθώ σε κάθε προπόνηση να δείχνω πράγματα, για να παίρνω περισσότερα παιχνίδια».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK