Σιωπή από ΚΕΔ και Nova!

Καμία απάντηση στις «βόμβες» του ΠΑΟΚ

Μπορεί το video και εικόνες από το δεύτερο γκολ – οφσάιντ του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΟΚ να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί της Τετάρτης (15/2) και ο Δικέφαλος να ζητά δικαίως εξηγήσεις από κάθε εμπλεκόμενο, ωστόσο αυτό ακόμα δεν έχει γίνει! 

Η ΚΕΔ δεν έχει μπει στον κόπο να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα και την οργή των «ασπρόμαυρων» για το πως το VAR, και πιο συγκεκριμένα οι Τζήλος- Καλαμπόκης, αλλά και ο επόπτης Σινιωράκης σε πρώτο χρόνο, δεν αντιλήφθηκαν την ξεκάθαρη παράβαση που έβαλε «μπουρλότο» όχι μόνο στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Οι απορίες γίνονται ακόμα μεγαλύτερες, αν σκεφτεί κανείς ότι πρόσφατα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά, επιχειρώντας να εξηγήσει μια αμφισβητούμενη φάση.

Απορίες προκαλεί και η στάση του συνδρομητικού καναλιού της Nova, με τον επίσημο ΠΑΟΚ να ζητά εξηγήσεις για την απόκρυψη του ριπλέι της φάσης τόσο από την απευθείας μετάδοση, όσο και από τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Προς ώρας, ούτε το συνδρομητικό κανάλι έχει μπει στον κόπο να προχωρήσει σε επίσημη τοποθέτηση- απάντηση στα όσα, σοβαρά, αναφέρει ο Δικέφαλος.