«Σεμινάριο διαιτησίας στο Καραϊσκάκη»

«Σεμινάριο διαιτησίας στο Καραϊσκάκη»

Ο Κάκος αποθέωσε τον Μαρτίνεθ που σφύριξε το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Κόντρα στην ατελείωτη κλάψα του Ολυμπιακού, ο Τάσος Κάκος χαρακτήρισε τα σφυρίγματα του Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ως ένα σεμινάριο διαιτησίας!

Ο παλαίμαχος ρέφερι, μιλώντας στην εκπομπή «Total Football» του «Open» εξήρε τη διαιτησία του Ισπανού τονίζοντας ότι ήταν ακριβοδίκαιη και οι αποφάσεις του είχαν την ίδια συνέπεια και για τις δύο ομάδες.

Για το μαρκάρισμα στον Μάτος που ζητάει πέναλτι ο ΠΑΟΚ είπε: «Υπάρχουν επαφές, για να υπάρχει παράβαση, η επαφή πρέπει να προκαλεί την πτώση. Σε αυτή τη φάση που νομίζω είναι ξεκάθαρη, σωστά δείχνει παίζετε ο διαιτητής».

Για την πρώτη φάση του Ποντένσε και το μαρκάρισμα που ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός: «Είναι ίδια περίπτωση και εδώ. Υπάρχει επαφή αλλά δεν προκαλεί αυτή την πτώση. Μετά την επανεξέταση του VAR είχε και αυτός την ίδια άποψη με τον διαιτητή. Εδώ βλέπουμε και τη συνέπεια του διαιτητή. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις στο κέντρο του γηπέδου δεν έχει καταλογίσει κάτι, οπότε γιατί να το κάνει μέσα στην περιοχή».

Για το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό: «Υπάρχει μια μικρή επαφή, όμως εδώ αυτή είναι ικανή να κάνει τον παίκτη να χάσει την ισορροπία του και γι, αυτό ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση. Μπορεί να μην πέφτει αμέσως όμως έχει ήδη χάσει την ισορροπία του».

Source: inpaok.com