«Ψήνονται» οι τρεις πρώτες μεταγραφές

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι κινήσεις του Ζοσέ Μπότο ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν

Η συζήτηση για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ έχει ήδη ανοίξει και έχουν γίνει και οι πρώτες κινήσεις σ΄ αυτή την κατεύθυνση…

Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει, έχουν εντοπιστεί στόχοι και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τους παίκτες που είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, σε σημείο που να θεωρείται ότι πρόκειται για περιπτώσεις που άρχισαν να… ωριμάζουν.

Οι θέσεις στις οποίες ψάχνει παίκτες ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή είναι γνωστές και αναλύθηκαν στη FORZA τις προηγούμενες δύο εβδομάδες.

Με δεδομένες τις αποχωρήσεις Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και δεδομένη και την επιθυμία για ενίσχυση στην επίθεση, ο Δικέφαλος ψάχνει παίκτες σ΄ αυτές τις θέσεις.

Ο χαφ και ο μεσοεπιθετικός, που θα μπορεί να παίξει και στα πλάγια επείγει, ο επιθετικός δεν επείγει, αλλά στην Τούμπα θέλουν να έχουν έτοιμες επιλογές στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Ολιβέιρα ή δεν μείνει τελικά ο Μπράντον Τόμας.

Σε ό,τι αφορά τον χαφ και τον μεσοεπιθετικό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει, πρόκειται για παίκτες που είναι ελεύθεροι, ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλουν οι παίκτες για να έρθουν στην Ελλάδα κι απομένει να παρθεί η απόφαση από την πλευρά της ομάδας, για να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και για τον τρίτο ποδοσφαιριστή, που προς το παρόν δεν είναι γνωστή η θέση που αγωνίζεται, τα δεδομένα είναι περίπου τα ίδια…

Εν ολίγοις, υπάρχουν τρεις παίκτες, που είναι έτοιμοι, κι εφόσον στην Τούμπα αποφασίσουν να κάνουν την κίνηση, μπορούν να έρθουν στην Θεσσαλονίκη…

πηγή: FORZA

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK