Πρωτιά για την «ασπρόμαυρη» Εθνική

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη εκπροσώπηση και στην Κ16

Με οκτώ ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, η Εθνική Κ16 κατέκτησε την πρωτιά σε τουρνουά της UEFA που έλαβε χώρα στη Φινλανδία, επικρατώντας κόντρα σε Ουαλία, Ουγγαρία και Φινλανδία.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του paokfc.gr:

Καταιγιστική η Εθνική ομάδα Προπαίδων Κ16 κέρδισε και τα τρία παιχνίδια του UEFA U16 Development Tournament, που διεξήχθη στην Φινλανδία και κατέκτησε την πρώτη θέση του αναπτυξιακού τουρνουά.

Στο πρώτο ματς κέρδισε 4-0 την Ουαλία, με τους Μύθου και Κοσίδη να σκοράρουν για την Εθνική μας. Στο 3-0 επί της Ουγγαρίας που ακολούθησε δε, το σκορ άνοιξε ο Ντούνγκα. Τέλος, η Εθνική κέρδισε 5-4 στα πέναλτι (1-1, η κανονική διάρκεια) την οικοδέσποινα Φινλανδία με τον Ντούνγκα να βρίσκει και πάλι δίχτυα.

Κυρίαρχο ρόλο στις μεστές εμφανίσεις της Εθνικής είχαν σαφώς οι οκτώ διεθνείς του ΠΑΟΚ (ήταν εννιά αρχικά, μα ο Βυρσωκινός τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς της Κ17 και δεν ακολούθησε).

Να υπενθυμίσουμε ότι οι γεννημένοι το 2007 διεθνείς μας είναι οι: Μπελερής, Κοσίδης, Μπαταούλας, Τσίτσιλας, Ελευθεριάδης, Παπανικόπουλος, Ντούνγκα, Μύθου.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK