Το «βιολί» του ο Ουρουγουανός τεχνικός
Μπορεί εδώ και περίπου ένα χρόνο όλη η Ελλάδα, κι όχι μόνο, να παραμιλά με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τα… μαγικά του, ωστόσο ο Γκουστάβο Πογέτ μόλις μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία, και την τρομερή εμφάνιση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι κατάλαβε τι μπορεί να προσφέρει!
Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό ραδιόφωνο , του έγινε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του, με τον Ουρουγουανό να χάνει την ψυχραιμία του, απαντώντας αρχικά στον δημοσιογράφο να γίνει αυτός προπονητής της Εθνικής, υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να παίξει στην αναμέτρηση με τη Γαλλία.
Όπως είπε:
«Αυτό που γίνεται είναι κάποιοι να ψάχνουν για προβλήματα. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους προπονητές των ομάδων. Αυτό που κάνουν είναι να δημιουργούν προβλήματα. Αν θέλετε να γίνεται εσείς προπονητής, καθώς για εμένα δεν έπρεπε να παίζει στο παιχνίδι με την Γαλλία. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις για την ομάδα. Αλλά βλέπω ότι σας ενδιαφέρει μόνο ο Κωνσταντέλιας. Γιατί δεν με ρωτάτε γιατί δεν παίζουμε με τέσσερις πίσω. Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, πολύ καλής ποιότητας».
Πηγή: inpaok.com