«Πιο ψηλά τον πήχη»

Ο Δημήτρης Λημνιός, εκτός από τη θέση του βασικού στον ΠΑΟΚ, κέρδισε τη θέση του βασικού και στην Εθνική Ελλάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Μάλιστα είχε εξαιρετική απόδοση δείχνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει πολύ μέλλον μπροστά του, καθώς ακόμη δεν είναι καν 22 ετών.

Ο επιθετικός του Δικέφαλου μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι για τις εμφανίσεις του και επισήμανε ότι νιώθει πολύ καλά και θέλει να συνεχίσει ανάλογα.

Για το αν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του: «Ξεκίνησα πολύ δυνατά φέτος και ψυχολογικά, είμαι σε καλό επίπεδο. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Πάντα δίνω το 100%, αλλά δε θέλω να κοιτάω μόνο το προσωπικό, κοιτάω και το ομαδικό. Στο παιχνίδι με τη Βοσνία, όλη η ομάδα και οι αλλαγές που μπήκαν, από το πρώτο λεπτό βοήθησαν στο μέγιστο για να έρθει αυτή η νίκη. Αυτό που ζητάω είναι να ξαναφέρουμε τον κόσμο της εθνικής στο γήπεδο. Παίξαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Για τις οδηγίες του προπονητή και αν τον βοηθούν να βγάζει το καλό του πρόσωπο: «Είμαι πολύ καλά σε φυσικά κατάσταση και εκτός από το να δημιουργώ πράγματα, θέλω να βοηθάω και στο αμυντικό κομμάτι. Ο προπονητής ξέρει τι μπορώ να κάνω και μου δίνει το ελεύθερο μπροστά, να βγάλω τα δικά μου στοιχεία. Ο καινούργιος προπονητής, είναι φιλόδοξος και ήρθε στην Εθνική για να πετύχει. Βέβαια, θέλει χρόνο για να μπορέσουν και οι παίκτες να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο, αυτά που ζητάει. Είμαστε σε καλό στάδιο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις αλλαγές που έγιναν στην Εθνική κι αν έπαιξαν ρόλο αυτές: «Δε θεωρώ ότι έχει αλλάξει κάτι. Στα προηγούμενα παιχνίδια, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μια ομάδα που έχει ποιότητα σε όλα τα σημεία του γηπέδου, έχει παίκτες με προσωπικότητα. Θέλουμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο, έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα και σιγά-σιγά, θέλουμε να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον πήχη».

Source: inpaok.com