Περιμένουν Κούτσια οι Αμερικάνοι

Εν αναμονή των ανακοινώσεων για τον νεαρό φορ

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το INPAOK (δείτε εδώ), τα τυπικά απομένουν πλέον για να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής της Chicago Fire ο Γιώργος Κούτσιας, που στο πρώτο κομμάτι της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε στον Βόλο, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

 

Οι δύο ομάδες τα βρήκαν, όπως και ο ο ποδοσφαιριστής για τους προσωπικούς όρους της συνεργασίας τους και στην Αμερική ήδη μετρούν αντίστροφα για την επισημοποίηση της απόκτησης του νεαρού φορ.

Μάλιστα στην Αμερική επιβεβαιώνουν της πληροφορίες για το deal, και περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας από το Σικάγο, τις προσεχείς ημέρες., για την αντικατάσταση του του Τζον Ντουράν, την ίδια ώρα που οι «Fire» φαίνεται πως αναζητούν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή για τη θέση νούμερο «9».

Η σχετική ανάρτηση του δημοσιογράφου Πολ Τενόριο:

«Οι Chicago Fie έχουν ολοκληρώσει μια μεταγραφή ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, για τον Γιώργο Κούτσια του ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Ο Κούτσιας αντικαθιστά τον Ντουράν ως επιθετικός κάτω των 22 ετών. Η Σικάγο συνεχίζει να ψάχνει ποδοσφαιριστή για το νούμερο 9».