Παπαγιαννάκης: «Τα παιδιά ένιωσαν περηφάνια!»

Παπαγιαννάκης: «Τα παιδιά ένιωσαν περηφάνια!», PAOKFC.Net

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών

Μετά τα όσα συγκλονιστικά αποκάλυψε στο INPAOK (δείτε εδώ), ο Ιωάννης Παπαγιαννάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για τα όσα είδε και έζησε στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών.

Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με άδικο τρόπο, ενώ πολλοί ακόμη παραμένουν τραυματίες στα νοσοκομεία.

Ο διασώστης και προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Ιωάννης Παπαγιαννάκης, μίλησε για δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στα Τέμπη.

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, που αντιμετωπίσαμε όσοι ήμασταν στο συμβάν. Τις πιο δύσκολες καταστάσεις τις έζησαν οι συνάδελφοι από την 8η ΕΜΑΚ, που βρέθηκαν εκεί στα πρώτα λεπτά της σύγκρουσης. Οι σκηνές που είδαν με τον κόσμο να ουρλιάζει ήταν δύσκολες. Εγώ ήρθα σε δεύτερο χρόνο, μετά από 2-3 ώρες με τον σκύλο μου. Οι εικόνες που είδαμε ήταν μοναδικές. Κάποια στιγμή χωρίς να το αντιληφθώ με συνέβαλε ο φακός.

Είδα προσωπικά αντικείμενα κάποια κοπέλας, καλλυντικά και ρούχα και λύγισα. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας. Όταν πηγαίναμε στο συμβάν, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, απλά όταν φτάσαμε εκεί η εικόνα ήταν απίστευτη. Υπήρχε μια άμορφη μάζα.

Ο σκύλος δεν μπόρεσε να κάνει έργο στο πεδίο του συμβάντος, οι μυρωδιές ήταν πάρα πολλές. Η αστυνομία έκανε καλά το έργο της και κρατούσε τους δημοσιογράφους και τους συγγενείς μακριά από το συμβάν, γιατί οι εικόνες ήταν δύσκολες. Η προσπάθεια ήταν συντονισμένη από όλους για να βγάλουν εις πέρας ένα τέτοιο συμβάν. Έχουμε μάθει να μην φοβόμαστε, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η ασφάλειά μας.

Είμαι στην ΕΜΑΚ αρκετά χρόνια, αλλά αυτό που συνέβη στην Τέμπη ήταν από τα πιο δύσκολα. Υπήρχαν νέοι άνθρωποι, θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μας. Ασχολούμαι με το πόλο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Τα παιδιά στην ομάδα νιώθουν υπερηφάνεια, με συγκίνησαν πολύ. Με ρωτούσαν πράγματα, αλλά δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, ίσως δεν θα ήταν καλό. Η μυρωδιά ήταν συγκλονιστική, μύριζε παντού θάνατο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK