Οριστικοποιείται το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεσα η σύσκεψη για την επόμενη μέρα και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ

Απογοητευμένοι από το πικρό φινάλε μιας άσχημης σεζόν είναι στον ΠΑΟΚ, οι επιτελείς του οποίου ουσιαστικά αντιλαμβάνονται ότι έκλεισε ο κύκλος της φουρνιάς των πρωταθλητών και είναι έτοιμοι για γενναίες ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Παρά το γεγονός ότι η χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε μεταβατική χροιά, αυτό δεν αλλάζει το βαθιά αρνητικό πρόσημο που είχε στο σύνολό της.

Έτσι, οι αποφάσεις θα είναι άμεσες, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παραμένει μερικές επιπλέον μέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου γίνει μια μεταγραφική σύσκεψη για να οριστικοποιηθούν οι πρώτες άμεσες κινήσεις που πρέπει να γίνουν πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα τέλη του Ιούνη.

Είναι προφανές ότι στο τραπέζι θα πέσουν οι επιλογές τόσο στις μεταγραφές, όσο και στις αποχωρήσεις.

Αυτό που είναι σίγουρο αφορά στο τι ακριβώς ψάχνει και χρειάζεται ο Δικέφαλος για την επόμενη μέρα. Όπως προκύπτει, η λογική θα είναι η ένεση προσωπικότητας και ποιότητας δίπλα σε όσους τη φετινή χρονιά απέδειξαν ότι αντέχουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Εννοείται ότι η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ έχει ήδη γίνει, και δε χρειαζόταν η αφορμή του χθεσινού (24/5) τελικού για να βγουν συμπεράσματα και να αναδειχθούν οι πολύ γνωστές ελλείψεις.

Στην Μικράς Ασίας δε θέλουν ούτε να ισοπεδώσουν ούτε να μηδενίσουν τα πάντα. Εξάλλου, η χρονιά ανέδειξε και αρκετά πρόσωπα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK