
Είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες πως ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε συζητήσεις για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη, με τον Δικέφαλο να θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Έλληνα φορ.
Πλέον, η μετακίνηση του Γιακουμάκη στους «ασπρόμαυρους» έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Έλληνα φορ να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη.
Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει προφορικά τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την Κρουζ Αζούλ και πλέον για να ξεκινήσει το ταξίδι του για την Πρωτεύουσα της Μακεδονίας ο Γιακουμάκης, απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, για να κλείσει οριστικά η συμφωνία.
Η άφιξη του Έλληνα κεντρικού επιθετικού αναμένεται τις επόμενες ημέρες λοιπόν, εφόσον δεν υπάρξει κάποια εμπλοκή στην υπόθεση, ώστε ο Γιακουμάκης να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com