Οι σχέσεις… αγάπης δεν κρύβονται

Ακόμη ένας παίκτης που θα ακολουθήσει το δρομολόγιο Άρης-ΟΣΦΠ;

Το 2022 είναι πιθανό να ανοίξει με διεύρυνση της διαδρομής Πειραιάς-Θεσσαλονίκη καθώς όπως αποκαλύπτεται την Παρασκευή από «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ, ο μέσος του Άρη, Μπαντού Εντιαγέ παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακό!

Σημαντική οικονομική ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης μπορεί να μπει άμεσα από τον Ολυμπιακό αν επαληθευτεί το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» που φέρνει τους ερυθρόλευκους να βλέπουν πολύ ζεστά τον Αφρικανό μέσο του Άρη.

Πρέπει να επισημανθεί, βέβαια, πως τα δρομολόγια παικτών από το Ολυμπιακός – Άρης και το Άρης – Ολυμπιακός επί εποχής Μαρινάκη-Καρυπίδη μοιάζουν μ’ αυτό που λέμε «Κολιάτσου-Σύνταγμα».

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τη μεταγραφή Ντουρμισάι στον Άρη παραδείγματος χάριν ή τις αγορές των «κιτρίνων» από τη Νότιγχαμ» ή τη γνωστή μεταγραφή του Ρόουζ που πωλήθηκε από τον Άρη στη Λέγκια με ενδιάμεσο σταθμό μέσα σε μια μέρα τον Ολυμπιακό.

Αυτή η «σχέση αγάπης» μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει τέλος… Ένα πράγμα «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» οργώνει την ελληνική αγορά και θέλει τον χαφ του Άρη, τον Σενεγαλέζο χαφ, Μπαντού Εντιαγιέ.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK