Οι ποιοτικές «πινελιές» θα κάνουν τη διαφορά

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είπε ο Κυριάκος Κυριάκος για την ενίσχυση της ομάδας

Αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της ατζέντας του ΠΑΟΚ το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος μίλησε χθες (16/5) σε ραδιοφωνική εκπομπή οπαδών για φλέγοντα ζητήματα, όπως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Δικεφάλου.

Ο Κυριάκος δεν θέλησε να αναφερθεί εκτενώς στις μεταγραφικές κινήσεις, που χρειάζονται οι «ασπρόμαυροι» για να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς η τρέχουσα σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί.

Παρόλα αυτά, αναφέρθηκε στις κινήσεις που αναμένεται να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως χρειάζονται ποιοτικές προσθήκες μέχρι το καλοκαίρι, όπου ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Όπως και να έχει από τη δική μου θέση πρέπει να πω ότι υπάρχει από το περσινό καλοκαίρι το σχέδιο της ομάδας. Η βάση να δημιουργηθεί φέτος και να έρθουν ποιοτικές προσθήκες μέχρι το καλοκαίρι. Φέτος οι θέσεις 1-2 είναι οι ομάδες που ήταν πέρσι 4-5. Όταν λέμε μεταβατική σεζόν έχει ξενερώματα, χαζές ήττες απογοητεύσεις και φαγωμάρα. Θα πάει στον βρόντο αν δεν συνεχίσουμε το σχέδιο που υπάρχει, δηλαδή λίγες ποιοτικές προσθήκες που θα μας δώσουν το δικαίωμα από τη θέση 4 να ονειρευόμαστε τη θέση 1», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Κυριάκος.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ τόνισε πως οι ποιοτικές πινελιές στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ μπορούν να κάνουν τη διαφορά την επόμενη σεζόν.

«Η διοίκηση πάντα καταρτίζει ένα αγωνιστικό σχέδιο, δεν λέει ότι αυτό το εξτρέμ ή το μπακ είναι καλό. Δίνει σε προπονητή και αθλητικό διευθυντή την οικονομική επιλογή να κάνουν αυτές τις επιλογές. Όταν ήρθε ο Λουτσέσκου υπήρχε σχεδιασμός, ακόμα και αυτή τη χρονιά είμαστε ειλικρινείς. Οι μεταγραφές σε ποσότητα και αξία δεν ήταν λίγες ή μικρές. Ο Παναθηναϊκός με ελάχιστες μεταγραφές είναι 2ος από τέταρτος και η ΑΕΚ με περισσότερες από 5η είναι 1η. Η αξιολόγηση δεν κρίνεται από τη θέση που καταλαμβάνει ένα ρόστερ, αλλά από τη δυναμική που έχει», ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK